Bekijk ons op YouTube! Deel deze pagina op LinkedIn
 
 

Voordelen LangmanTouw

Flexibele eigen productie

De fabricage van Langmantouw vindt geheel plaats in onze fabriek in Nijkerk. Hiermee zijn wij een touwfabriek die nog echt Nederlands vakmanschap levert. Bij de fabricage en ontwikkeling van de producten combineren wij onze eeuwenoude kennis (sinds 1638) en technieken met de nieuwste en meest effectieve productiemethodes van nu.

Innovatieve kwaliteitsproducten

Om de kwaliteit van Langmantouw voor alle toepassingen en iedere sector te waarborgen beschikken wij over een eigen R&D-afdeling. Samen met grondstofproducenten, klanten en gebruikers wordt dagelijks gewerkt aan nieuwe productietechnieken, combinaties van materialen en verbetering van de prestaties van onze touwen.

Levering uit voorraad en desgewenst op maat.

Langmantouw zowel in gestandaardiseerde producten uit voorraad geleverd, als op maat gefabriceerd.

Uitgebalanceerd assortiment

Om onze klanten een totaaloplossing te bieden leveren wij onder de naam LangMarine divers RVS en verzinkt hardware, ketting en staaldraad.

Deskundig advies

Wij hebben ruim 800 soorten touw, koord en lijn in ons assortiment. Het selecteren van het juiste product en het vergelijken van alternatieven is complex en vergt de nodige vakkennis en ervaring.
Ons verkoopteam adviseert u graag.

Goede prijs/kwaliteit

Dankzij ons moderne machinepark, gemotiveerde en vakkundige medewerkers, servicegerichte houding en flexibele instelling kunnen wij snel, goed en tegen concurrerende prijzen kwaliteitstouw leveren. Nu en in de toekomst.