Bekijk ons op YouTube! Deel deze pagina op LinkedIn
 
 

Touwfabriek Langman B.V.

Oude waarden, nieuwe normen

Touwfabriek Langman B.V. bestaat al sinds 1638 en is in de 21e eeuw één van de weinige touwproducenten waar nog echt Nederlands vakmanschap wordt uitgeoefend.
Tegelijkertijd vindt u in onze fabriek in Nijkerk de allernieuwste twijn-, slag- en vlechtmachines, die dagelijks meer dan 200.000 meter garens en touw verwerken. Juist de combinatie van eeuwenoud vakmanschap en de nieuwste productietechnologie, maakt ons uniek. En dat vertaalt zich in de kwaliteit die wij bieden. Niet voor niets exporteren wij onze producten over de hele wereld en verzorgen wij gespecialiseerde werkzaamheden voor uiteenlopende branches.

Kwaliteit in alle facetten

De kwaliteit van touw wordt bepaald door de productietechniek en de combinatie van garensoorten. Iedere toepassing stelt andere eisen aan de breekkracht, duurzaamheid,
UV-bestendigheid, handzaamheid, drijfvermogen, diameter, kleur en uitstraling van het touw.
De ontwikkelingen gaan snel en de eisen zijn hoog.
Samen met grondstofproducenten en gebruikers, werkt onze afdeling Research en Development doorlopend aan nieuwe productietechnieken, combinaties van materialen en verbeteringen van prestaties. Alle producten testen wij uitvoerig op onze zeer geavanceerde testbank. Langmantouw staat voor kwaliteit en is voorzien van een herkenbaar keurmerk. Naast een goed product, kunt u rekenen op vakkundig advies, uitstekende service en een snelle levering.